За утре е планирано излизането на пазара на първите десктоп

...
За утре е планирано излизането на пазара на първите десктоп
Коментари Харесай

Intel изглежда има проблеми с доставките на процесорите Coffee Lake

За на следващия ден е планувано излизането на пазара на първите десктоп процесори Intel Coffee Lake. За първи път в всеобща процесорна платформа на Intel се появяват 6-ядрени чипове, способни да обработват 12 потока по едно и също време.
Но наподобява, че всички, които желаят десктоп компютри с новите процесори, ще би трябвало да изчакат. Уеб-порталът SweClockers заяви, че процесорният колос не е съумял да обезпечи на партньорските ритейлъри нужните складови ресурси от нови чипове, а казусът с недостига на новите десктоп процесори ще стане настоящ още през идващите 2-3 месеца.

Уеб-порталът е получил тази информация от шведските ритейлъри, които са споделили, че на датата на формалното излизане на новите процесори на пазара, в магазините ще има напълно дребни количества от новите чипове. Ситуацията ще продължи при настоящия и през идващия месец. Масовата поява на новите процесори може да се чака при започване на 2018 година.

Според шведите, главната причина за сходно развиване на събитията е стремежът на Intel допустимо най-бързо да предложи на пазара новата фамилия десктоп процесори. Да си напомним, че първичните проекти бяха Intel Coffee Lake да излязат на пазара през първото тримесечие на 2018 година, само че корпорацията форсира нещата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР