За управлението съм спокоен, установихме висок стандарт на добро управление,

...
За управлението съм спокоен, установихме висок стандарт на добро управление,
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Установихме висок стандарт на добро управление

За ръководството съм спокоен, установихме висок стандарт на положително ръководство, какъвто не е имало предходни години . Това съобщи правосъдният министър Данаил Кирилов пред кореспонденти на влизане в постройката на Народното събрание преди гласоподаване на петия избор на съмнение към кабинета " Борисов-3 ".
 И петият избор на съмнение не съумя
И петият избор на съмнение не съумя

124 депутати гласоподаваха срещу вота, 11 се въздържаха

" Укрепихме администрацията, считам, че тя работи в интерес на българите , като външен човек за администрацията го споделям. Знаете какъв брой укори понасяме, на какви искания отговаряме. Причината е друга - тя е резултат на това, че правдивост към този момент има. Искахме правдивост, правдивост към този момент има ", съобщи Кирилов.

Това не е румънския модел, справедливостта е да се увеличи доверието в съда, прокуратурата, в правосъдната система, сподели министърът.

В отговор на въпрос за какво протестиращите желаят и оставката на основния прокурор Иван Гешев, той съобщи, че на мушката е основният прокурор, тъй като той ползва закона.

" Той е обвинителят, той предявява нашите обвинявания. Нелепо е да се твърди, че прокуратурата злоупотребява. Някои от протестиращите настояват, че чашата на търпението било преляла, само че има тактичност - откакто по този начин влизат в общините, в Министерство на околната среда и водите, да по този начин (въоръжени - б.р.) ще влязат и при консултант на президента ", изясни Кирилов акцията в президентството, която провокира 13-дневните митинги с искане на оставка на държавното управление.

За своята активност правосъдният министър изясни, че работата на министерството има единствено триумфи. Това, че не досаждаме с вести е по-скоро от сдържаност и да не се натрапваме, сподели Кирилов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР