За управата на футболния Барселона предстоят тежки часове, в които

...
За управата на футболния Барселона предстоят тежки часове, в които
Коментари Харесай

Бартомеу: Трябва да вземем решения. Някои от тях вече са обсъдени

За управата на футболния " Барселона " предстоят тежки часове, в които би трябвало да се реши бъдещето на отбора и на треньора Кике Сетиен. За това загатна президентът Хосеп Мариа Бартомеу минути след унизителната загуба с 2:8 от " Байерн " Мюнхен на четвъртфинал в Шампионската лига.

Очакванията на всички са, че след отпадането и тежкия резултат, Сетиен ще бъде уволнен.

" Много тежка загуба. Искам да поздравя " Байерн ", които изиграха страховит мач. Те справедливо се класираха на полуфинал ", стартира Бартомелу.

" Ние не показахме най-хубавото, на което сме способни. Дори не бяхме близо. Днешният мач беше злополука и би трябвало след него да бъдат взети някои решения. Вече сме разискали някои от тях. Но през днешния ден не е ден за дейности. Няма да ви разгадавам повече. Някои решения са взети, други - следва да бъдат направени. Днес е ден за размисъл. Утре ще се опитаме да повдигнем духа на почитателите, а идната седмица ще решаваме ", добави още той.

Снимка: Getty Images

В умозаключение ядосаният Бартомеу съобщи:

" Искам да се простим на всички почитатели и фенове на " Барселона ".

Каталунците не бяха получавали пет гола в един мач в евротурнирите от март 1976 година, когато " Левски " ги победи с 5:4 в среща от Купата на УЕФА.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР