За улеснение на трафика в края на работната седмица днес

...
За улеснение на трафика в края на работната седмица днес
Коментари Харесай

Днес и в неделя магистрала "Люлин" няма да се затваря

За облекчение на трафика в края на работната седмица през днешния ден в 15 часа се преустановяват подхванатите спешни действия, свързани с обрушването на скатовете при 9-ти км на автомагистрала " Люлин ", оповестиха от организация " Пътна инфраструктура ". В неделя също няма да се работи и всички транспортни средства ще могат да пътуват по автомагистралата без ограничаване.

В събота от 13 ч. до 18 ч., когато трафикът не е натоварен, ще се спре придвижването на леките коли по " Люлин " в сектора от пътен възел " Даскалово " до пътен възел " Мало Бучино ", както беше през цялата седмица. За пътуващите за София обходният маршрут е през Владая, а в посока Перник през Владая и Мало Бучино.

Камионите над 12 тона ще бъдат спирани на шпации от два часа и ще изчакват на място. Първото прекъсване е от 13 ч. до 15 ч.

Следващата седмица автомагистралата отново ще е затворена за леки коли

В понеделник ще продължат аварийно-възстановителните действия при 9-ти км на " Люлин ". До приключването им всеки ден от 10 ч. до 18 ч. придвижването на леките коли по автомагистралата в сектора от пътен възел " Даскалово " до пътен възел " Мало Бучино " ще бъде спирано, като ще се употребява същият обходен маршрут.
Камионите над 12 тона ще бъдат спирани на шпации от два часа и ще изчакват на място.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР