За улеснение на гражданите на територията на ОДМВР – Монтана

...
За улеснение на гражданите на територията на ОДМВР – Монтана
Коментари Харесай

Глоби от КАТ вече могат да се плащат в Монтана чрез ПОС терминали

За облекчение на жителите на територията на ОДМВР – Монтана от началото на месец юли 2018 година са инсталирани общо 4 терминални устройства ПОС за разплащане на санкции по Закона за придвижване по пътищата – наказателни постановления, фишове и електронни фишове.
Устройствата са сложени в бранш „ Пътна полиция “ – Монтана и РУ-Лом, РУ-Берковица, РУ-Вършец. Плащането през терминално устройство ПОС се отразява автоматизирано в системите на Министерство на вътрешните работи, реализира се с контактна или безконтактна карта на титуляра.
На терминалните устройства ПОС могат да се разплащат санкции издадени от други регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната.
Отстъпките, планувани в Закона за придвижване по пътищата за възнаграждение на електронни фишове, в границите на 14 дни се регистрират автоматизирано от терминалните устройства. Дължимите суми се превеждат по сметка на Групово дело „ Национална полиция “ – Министерство на вътрешните работи в ОББ: BG22UBBS88883122944101, без такса за обслужване.
При зародили проблеми жителите могат да се обръщат към началниците на съответните структури, в които са сложени устройствата, както и на електронната поща на ОДМВР – Монтана e-mаil: [email protected]
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР