За улеснение на феновете, ПФК Черно море отваря пунктове за

...
За улеснение на феновете, ПФК Черно море отваря пунктове за
Коментари Харесай

Черно море отваря пунктове за COVID тестове за мача с Левски

За облекчение на почитателите, ПФК Черно море отваря пунктове за проби за COVID-19 в деня на мача с Левски. Всички, които желаят да участват на стадион " Тича " във Варна за срещата от 13-ия кръг на efbet Лига, ще могат да си създадат проби за ковид в събота, 30 октомври от 9 до 15 часа на бул. " 8-ми Приморски полк " до касите за билети на стадиона.

За последователите, ПФК Черно море подсигури преференциална цена - 8 лева за антигенен тест. С цел да не стават скупчвания пред пункта, молим всички искащи да се възползват от услугата, да го създадат допустимо най-рано. След 15 часа ще стартира организация за срещата сред двата тима и правенето на проби ще бъде прекратено.

Тъй като към този момент са в действие нови ограничения за ограничение на болестта от ковид, на стадиона за мачове може да участва всеки със " зелен документ " - документ, който се издава на хора, приключили цикъл на имунизация, преболедували ковид или с негативен антигенен и PCR тест. Той ще би трябвало да се даде при влизане, дружно с билет.

Мачът сред Черно море и Левски е от 19 часа в събота, 30 октомври, а цената на билетите за дуела е 7 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР