За Украйна останаха само неблагоприятни варианти за изход от конфликта.

...
За Украйна останаха само неблагоприятни варианти за изход от конфликта.
Коментари Харесай

В Германия заявиха, че за Украйна остават само лоши варианти

За Украйна останаха единствено неподходящи разновидности за излаз от спора. Това написа на страницата си в обществената мрежа Юлиан Рьопке, колумнист на немския Bild.

Той обърна внимание на обстоятелството, че анализът на заместник-главния редактор на немския вестник Bild Пол Ронцхаймер демонстрира в каква опустошителна обстановка се намира държавното управление на Украйна, както и че в действителност има единствено неприятни разновидности за Киев и че Западът носи огромна отговорност за актуалната обстановка.

По този метод, съгласно разбора, един от разновидностите за развиване на събитията може да бъде наново контранастъпление на Украйна през 2024 година В материала се споделя, че това е допустимо, в случай че Западът продължи да доставя оръжие.

Според специалиста най-ужасният вид за Украйна може да бъде съветска контраатака.

Както заяви ИА Regnum, немското издание Bild разгласява на 19 август три вероятни сюжета за дейностите на Украйна по време на спора.

Те бяха посочени от заместник-главния редактор Пол Ронцхаймер, който неотдавна посети Киев, където беседва с управлението на Украйна.

Руският президент Владимир Путин неведнъж е заявявал, че Москва е отворена за мирни договаряния. Той също по този начин означи, че в случай че Съединени американски щати и западните страни в действителност желаят мир, тогава е задоволително те да спрат да доставят оръжие на Киев. Както акцентира президентът, в този случай самата Украйна скоро ще изиска да седне на масата за договаряния.

В послание към нацията в деня на началото на спецоперацията в Украйна, 24 февруари 2022 година, съветският водач напомни, че в продължение на 30 години съветската страна настойчиво и търпеливо се е опитвала да договаря с водещите страни от НАТО на правилата на равнопоставеност и неделима сигурност в Европа. Отговорът на предложенията на Москва обаче беше цинична машинация и неистина или опити за напън и шантаж.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР