За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с

...
За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с
Коментари Харесай

БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за предстоящите почивни дни

За улеснение на всички клиенти, които плануват да пътуват с трен по време на почивните дни към Националния празник – 3 март, от през днешния ден (18 февруари) „ БДЖ – Пътнически превози” ЕООД вкарва предварителна продажба на билети за всички бързи влакове, оповестиха от пресцентъра на сдружението.

Обичайният период за предварителната продажба на билети е 5 дни, само че националният железопътен транспортьор има практиката да удължава този период, в случаите когато предстоят по-дълги празнични интервали. По този метод „ БДЖ – Пътнически превози” ЕООД дава опция на своите клиенти да възнамеряват авансово своите пътувания, както и навреме да закупят билет и резервация за седящо място за желания от тях трен.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният транспортьор започва, ще се прави във всички железопътни гари и бюра в страната през интервала от 18-и февруари 2019 година до 5 март 2019 година

Клиентите на „ БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от чиновниците на билетните каси и гишетата „ Информация” в железопътни гари, както и на националния информативен телефон 0700 10 200. Националният железопътен транспортьор припомня на своите клиенти, че за избрани влакове могат да закупят онлайн билет за своето пътешестване.

Системата за онлайн резервации и продажба на билети предлага бърз, елементарен и съвременен метод за закупуване на железопътни билети, без значение от местонахождението на клиента, като разрешава и опция за образен избор на спални и седящи места, според композицията на всеки трен. Разплащането се реализира по електронен път с най-масово публикуваните кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на записания клиент, след което се разпечатва на книжен притежател.

Особено комфортна за клиентите е опцията да се закупуват билети от таблети и смарт телефони. По този метод не е наложително билетът да се разпечатва на принтер, защото той се валидира от кондуктора във влака непосредствено от мобилното устройство. Системата е налична на формалната интернет страница на „ Холдинг БДЖ” ЕАД – тук, както и на електронен адрес – http://bdztickets.com.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР