За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с

...
За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с
Коментари Харесай

БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за Коледните и Новогодишните празници

За улеснение на всички клиенти, които плануват да пътуват с трен по време на Коледните и Новогодишните празници, от през днешния ден „ БДЖ-Пътнически превози” вкарва предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.
Обичайният период за предварителната продажба на билети е 5 дни, само че националният железопътен транспортьор има практиката да удължава този период, в случаите когато предстоят по-дълги празнични интервали. По този метод „ БДЖ-Пътнически превози” ЕООД дава опция на своите клиенти да възнамеряват авансово своите пътувания, както и навреме да закупят билет и резервация за седящо място за желания от тях трен.
Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният транспортьор започва, ще се прави във всички железопътни гари и бюра в страната през интервала от 12-и декември 2018 година до 2-и януари 2019 година, оповестиха от БДЖ.
Пътниците ще бъдат осведомени на билетните каси в случаите, когато са изчерпани седящите места и ще им бъде издаван билет за изправен на крака единствено след експлицитното им единодушие. В оповестените влакове със наложителна резервация на седящи места ще се продават билети за правостоящи до 20 пасажера в купейните вагони и до 10 пасажера в безкупейните вагони. При привършване на допустимите правостоящи места, на клиентите ще бъде препоръчан вид за пътешестване с трен в различен час.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР