За участие в събитието Да щурмуваме Зона 51 са се

...
За участие в събитието Да щурмуваме Зона 51 са се
Коментари Харесай

Влогъри атакуват зона с извънземни

За присъединяване в събитието " Да щурмуваме Зона 51 " са се записали 2 милиона души.

Полицията в Невада арестува двама влогъри, пробвали се да навлязат в строго секретната военна база на американските Военновъздушни сили - Зона 51. Това е първият опит за офанзива въз основата, откакто събитието " Да щурмуване Зона 51 ", основано през юли, се появи във Facebook.

Зона 51 е свръхсекретен боен полигон в пустинята Невада. Смята се, че в базата се съхраняват остатъци на НЛО-та и извънземни.

Задържаните са холандците Тиес Гранзиер, който има канал в Youtube, и неговият другар Говърт Суийп, който има канал за лов на призраци.

Двамата са били открити във вътрешността в охранявания периметър към Зона 51 в Невада, откакто са пренебрегнали предупредителните знаци с надпис „ Не влизайте “. Арестуваните са носели компютри, камери и дрон, с който възнамерявали да създадат фотоси.

Макар че основателят на събитието „ Да щурмуваме Зона 51 ” от дълго време изясни, че няма желание в реалност да щурмува строго секретната военна база, за присъединяване в събитието са се записали към 2 млн. души.

„ Да щурмуваме Зона 51 ” би трябвало да се състои на 20 септември.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР