За тях битува мнението, че не са най-удобното нещо в

...
За тях битува мнението, че не са най-удобното нещо в
Коментари Харесай

Какво представляват сухите строителни материали и защо да ги използваме?

За тях битува мнението, че не са най-удобното нещо в дрешника на дамата. Но те са в положение да преобразят тоалета, добавяйки грациозност и женственост. Затова ще поговорим за това по какъв начин да изберем верните на ток, с цел да изглеждате добре и по едно и също време с това да се чувствате комфортно.

И по този начин, преди всичко, когато пазарувате обувки, би трябвало да вземете поради височината на тока.
Дамски обувки, с височина на тока до 4 сантиметра
Такива модели са подобаващи за съвсем всички дами. С тях дамите наподобяват женствено, както и се усещат устойчиво.
Дамски обувки, с височина на тока до 7 сантиметра
Обувките получават височина, само че отново остават постоянни. Подходящи са доста места, в това число и за офиса.
Дамски обувки, с височина на тока до 10 сантиметра
Предимно се избират за публични мотиви, само че някои дами могат да изкарат с тях и през целия ден на работа. Ако токът е комфортен, няма да имате проблеми с сходни високи обувки.
Дамски обувки, с височина на тока над 10 сантиметра
Тук към този момент кракът придобива изкуствен завой. Такива обувки се носят в редки случаи, тъй като с тях равновесието се поддържа мъчно, а и походката наподобява много неестествена.

Петата е над дванадесет сантиметра. Носете в редки случаи. Ще ви бъде мъчно да поддържате равновесие, походката става смешна.
Съветите на стилистите: Не избирайте обувки, които са прекомерно високи – ток от седем до девет сантиметра е изцяло задоволителен. Избягвайте прекомерно обемните обувки. Големият размер притегля вниманието към долната част на тялото и високите обувки губят основното си преимущество – да прибавят височина. Носете чорапогащници, чорапи и панталони, които подхождат по цвят и текстура на обувките. Заострените начело модели вършат краката да наподобяват по-дълги. Носете обувки със постоянни токове – даже и да са малко по-високи от нормалното за вас, в случай че токът е здрав и постоянен, отново ще се чувствате удобно.
Източник:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР