За цяло едно поколение Иван Иванов не е просто секс

...
За цяло едно поколение Иван Иванов не е просто секс
Коментари Харесай

Незабравими мисли от един велик актьор - Иван Иванов

За цяло едно потомство Иван Иванов не е просто секс признакът на българското кино през 70-те и 80-те години, Иван Иванов е ера! Той е индивидът, в който милиони от нас припознаха себе си. Той е индивидът, с чийто реплики жадувахме за любовта, онази чистата, непоклатимата и безконечна обич, каквато той в миналото ни е сподели във „ Всичко е обич ". Истината е, че през днешния ден извънредно ни липсва този неустрашим до мозъка на костите си облик. Затова взехме решение да ви споделим някои от най-незабравимите мисли на великия артист. Защото ние не сме го не запомнили! И по какъв начин бихме могли?!

" Щом осъзнаеш, че нещо ти се е случило, би трябвало да имаш доблестта да го приемеш, да се научиш да казваш " Да "! Тогава всичко, което ти се е случило, става значително. В един човешки живот няма нито момент незначителност. "

" Никого нищо не поучавам. Можеш ли да съветваш човек, да ти кажа на теб да вземем за пример: " Обичай! ", " Мрази! ", мога ли? Не. Това е неуместно. Човек би трябвало да го приемаш като еднакъв. "

" Всички беди идват от устрема на човек да задоволи желанията си. Аз съм гордо човешко създание. Не съм отчаян човек. Когато одобрявам нещо – викам. Когато не одобрявам – отново викам. Започнах да пиша, с цел да се трансформира в същото, което съм. "

" Има думи. Има и празни думи. "

" Най-много ме плаши незнанието. То е в основата на всички беди, то ражда всичко грозно. С него не можеш да се бориш. "

" Моите очи виждат толерантни, сърдечни, обезпокоени и положителни хора. Българинът е възвишен профан и това го прави неповторим. Той е богопомазан да бъде подобен. Истината е, че ми е забавно да вземам участие в еуфорията на нелепостта. "

" Драмата на всички генерации е да не осъзнават че са човешки същества. За да видиш другия до себе си, би трябвало ти самият да си безсънен. Буден ли си, виждаш хубостта в близост. Всеки човек е хубав. Това би трябвало да се знае! "

" Повярвай в огледалото, само че първо избърши прахта. "

Снимка (заглавна):  Иван Иванов и Ваня Цветкова във кино лентата -„ Комбина ”

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР