За цялата година шоуменът е прибрал над шест милиона лева,

...
За цялата година шоуменът е прибрал над шест милиона лева,
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Лъсна Шокиращата Истина За Шоуто На Слави! Ето Какво Крие Трифонов!

За цялата година шоуменът е прибрал над шест милиона лв., като понижението е единствено 200 000 лв.. С толкоз понижават и приходите от концерти и други изяви отвън телевизионното шоу. Разходите са се нараснали с към 17 000 лв. и загубите са в размер на 596 000 лева

Загубите ще бъдат обезщетени от активите на фирмата… Макар че предаването на Слави Трифонов стопира да се излъчва от Би Ти Ви, той няма да се разделя публично с малкия екран. Той и екипът му ще работят по разнообразни планове, които ще се излъчват от дребния екран.

Отделно, Годжи, Гъмзата и останалите музиканти ще би трябвало да уредят въпроса с авторските права върху песните. Фирмата на Трифонов държи правата на над 320 части, както и на песни, за които даже не се допуска, че са негова благосъстоятелност.

Сред тези песни са формалния химн на ЦСКА „ Сърца червени ”, както и обичаната ария на алените от Българска социалистическа партия „ Една българска роза ”, написа вестник „ България Днес ”.

Дългия е уредил и въпросите към собствеността на компанията. Преди години, зад шоуто застана офшорката „ Фулмър ентъртейнмънт ”, която се появи през 2008 година и провокира много кавги.

Още тогава депутати от „ Атака ” твърдяха, че компанията има за цел да укрие налози и посредством комплицирана скица се усилват разноските, с цел да се занижат приходите.

Фирмата даже бе записана на адреса, където са и сикаджиите Братя Маргини. Проверката в Народното събрание и Национална агенция за приходите обаче не откри нищо.

След няколко преобразувания на капитала и понижение на активите, от предходната година акциите на офшорките в „ Седем Осми ” се озовават в ръцете на Трифонов.

Покрай тях с една се снабдява и неговата дясна ръка, съучастник и продуцент на шоуто Диана Младенова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР