За целия период от началото на пълномащабната война на Русия

...
За целия период от началото на пълномащабната война на Русия
Коментари Харесай

Русия е загубила в Украйна повече артилерия, отколкото са целите арсенали на много западни армии

За целия интервал от началото на пълномащабната война на Русия в Украйна, Москва е изгубила повече от 300 единици артилерия. Това оповестява. Изданието оповестява, че съветската войска в момета попълня своите унищожени или изтощени артилерийски батареи за сметка на остаряла техника от хранилища в Сибир.

" По данни на вашингтонския Институт по проучване на войната, сателитните фотоси демонстрират, че в края на юли съветската войска е изнесла от складовете си 203 мм САУ 2С7 " Пион ". Това количество е 1/3 от всички гаубици 2С7, които се намират в 9-ти складов боеприпас в Омск ", се споделя в публикацията.

Подобно огромно изкарване на остарели гаубици може да се изясни само с нуждата да бъдат обезщетени забележителните загуби в жива мощ и техника, като по данни на Forbes единствено загубите на танкове, бойни машини и артилерия са достигнали 4800 единици.

" Загубите в артилерия са 320 буксируеми и самоходни гаубици, а броят на унищожените тежки минохвъргачки и гранатомети е още по-голям. Руската войска е изгубила в Украйна повече артилерия, в сравнение с са задачите арсенали на доста западни армии ", разясняват изданието.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР