За тримата претенденти в надпреварата за титлата във Висшата лига

...
За тримата претенденти в надпреварата за титлата във Висшата лига
Коментари Харесай

Натрупването на мачове е проблем, тъй като претендентите за титлата във Висшата лига се стремят да жонглират с европейските ангажименти

За тримата кандидати в конкуренцията за купата във Висшата лига всяка пропусната точка от тази точка може да бъде съдбовна.

Опасността може да бъде по-голям от всеки път за Арсенал, Ливърпул и Манчестър Сити този уикенд.

На пръв взор мачовете не наподобяват прекомерно сложни – Арсенал, водачът по голова разлика със седем оставащи кръга, е като хазаин на тим на Астън Вила на пето място, само че минава през сложен интервал. Вторият Ливърпул е хазаин на Кристъл Палас, който има единствено една победа от януари, а третият Манчестър Сити – точка по-назад – също е хазаин на предпоследния Лутън.

Опасността е участва обаче, защото графикът за този уикенд е сред дуелите от четвъртфиналите в Шампионската лига и Лига Европа — а Арсенал, Ливърпул и Сити имат тестови изпити в Европа.

Арсенал може да е най-застрашен. Жонглирането във вътрешното и европейското съревнование е ново нещо за този тим и мениджърът Микел Артета може да избере да завърти някои играчи против Вила в неде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР