За три дни Летище Лесново“ се превръща в арена на индустриалните

...
За три дни Летище Лесново“ се превръща
в арена на индустриалните
Коментари Харесай

Започна най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2019

За три дни Летище „ Лесново “ се превръща в сцена на индустриалните превозни средства, артикули и услуги за товарния автомобилен превоз. От през днешния ден до събота, върху повърхност от 10 000 кв.м. са представени повече от 150 експоната на 48 изложители. Над 100 международни марката вземат участие в TRUCK EXPO 2019 - най-голямото събитие в тежката автомобилна промишленост, проведено от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Голяма част от българските компании предлагат услуга на международно равнище, заяви председателят на Асоциацията Александър Миланов. „ Затова и ненапразно днес български камиони, българските водачи кръстосват пътищата и доставят артикули в цяла Европа, Северна Африка и Близкия Изток “, акцентира още той.

Заместник-министърът на транспорта Ангел Попов съобщи поздравленията към бранша и асоциацията на министъра на транспорта, осведомителните технологии и известията и съобщи: „ Ние сме най-добрите. Пред нас стоят европейски законодателни ограничавания, които се надяваме да не бъдат признати във типа, в които се оферират. Но няма друга държава, която да има толкоз добър и успешен интернационален превоз “.

Камионите са водещи във въвеждането на новите еко-технологии и непрестанно се развиват в посока на алтернативни задвижващи системи. Аеродинамиката, безопасността, цифровизацията и системите за съгласуваност са другите основни параметри, с които автомобилните компании ще провокират посетителите на международното ревю за тежкотовaрни коли TRUCK EXPO 2019. Гамата на изложителите се добавя от многобройни нововъведения на доставчиците и производителите на ремаркета и полуремаркета, компаниите за сервизно съоръжение, аварийни елементи, оборудване и екипировка, както и гуми, масла, аксесоари, консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

„ Тази година имаме над 20 министър председатели. Може да видите най-новите технологии за екологичност, изгодност, сигурност, комфорт “, акцентира ръководителят на секция „ Товарни коли “ в ААР Георги Загоров. „ Тази година за първи път ще имаме и Тунинг шоу. Камионът е и средство да бъдеш неповторим “, добави още г-н Загоров.

Официалните посетители разгледаха експонатите, измежду които са първият камион без огледала за задно виждане, оборудван със система за полуавтономно управление, камиони на метан, изцяло електрически товарни коли и автобуси и доста други технологични иновации. Безплатният вход дава достъп и различни специфични събития, като тест драйв за експерти, експозиция на уникални модифицирани влекачи в премиерното за ревюто TRUCK TUNING SHOW, както и късмет да посетят безплатно Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING приключват перфектно програмата на това моторно шоу.

TRUCK EXPO 2019
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР