За три дни Летище Лесново се превръща в арена на

...
За три дни Летище Лесново се превръща в арена на
Коментари Харесай

Започна най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2019

За три дни Летище " Лесново " се трансформира в сцена на индустриалните транспортни средства, артикули и услуги за товарния авто превоз. От през днешния ден до събота, върху повърхност от 10 000 кв.м. са показани повече от 150 експоната на 48 изложители. Над 100 международни марката вземат участие в TRUCK EXPO 2019 - най-голямото събитие в тежката автомобилна промишленост, проведено от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Голяма част от българските компании оферират услуга на международно равнище, съобщи ръководителят на Асоциацията Александър Миланов. " Затова и ненапразно през днешния ден български камиони, българските водачи кръстосват пътищата и доставят артикули в цяла Европа, Северна Африка и Близкия Изток ", акцентира още той.

Заместник-министърът на превоза Ангел Попов съобщи поздравленията към сектора и асоциацията на министъра на превоза, осведомителните технологии и известията и съобщи: " Ние сме най-хубавите. Пред нас стоят европейски законодателни ограничавания, които се надяваме да не бъдат признати във типа, в които се оферират. Но няма друга страна, която да има толкоз добър и сполучлив интернационален превоз ".


Камионите са водещи във въвеждането на новите еко-технологии и непрестанно се развиват в посока на различни задвижващи системи. Аеродинамиката, сигурността, цифровизацията и системите за съгласуваност са другите съществени параметри, с които автомобилните компании ще провокират посетителите на интернационалното ревю за тежкотовaрни коли TRUCK EXPO 2019. Гамата на изложителите се добавя от многочислени нововъведения на доставчиците и производителите на ремаркета и полуремаркета, компаниите за сервизно съоръжение, аварийни елементи, съоръжение и екипировка, както и гуми, масла, аксесоари, консумативи, финансови принадлежности и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

" Тази година имаме над 20 министър председатели. Може да видите най-новите технологии за екологичност, изгодност, сигурност, комфорт ", акцентира ръководителят на секция " Товарни коли " в ААР Георги Загоров. " Тази година за първи път ще имаме и Тунинг шоу. Камионът е и средство да бъдеш неповторим ", добави още господин Загоров.

Официалните посетители разгледаха експонатите, измежду които са първият камион без огледала за задно виждане, оборудван със система за полуавтономно ръководство, камиони на метан, напълно електрически товарни коли и рейсове и доста други софтуерни нововъведения. Безплатният вход дава достъп и до разнообразни специфични събития, като тест драйв за експерти, експозиция на неповторими модифицирани влекачи в премиерното за ревюто TRUCK TUNING SHOW, както и късмет гратис да бъде посетен Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР