За третия проучвателен мандат за съставяне на правителство - каквото

...
За третия проучвателен мандат за съставяне на правителство - каквото
Коментари Харесай

Нинова вярва, че може да върне диалога в коалицията

За третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление - каквото реши президентът Румен Радев. Ако реши да бъде при нас q ще създадем всичко допустимо да съставим кабинет . Toва съобщи водачът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система в оставка Корнелия Нинова в студиото на БиТиВи.

С самообладание, разсъдък и причини Нинова ще се опита да върне на масата на договарянията Политическа партия и Има Такъв Народ, в случай че третият мандат бъде даден на Българска социалистическа партия . Две са грешките, които Нинова открои в работата на държавното управление - нарушената връзка в обединението и липса на управническа стратегия .
 Борис Попиванов: Партиите се приготвят за избори
Борис Попиванов: Партиите се приготвят за избори

И двете страни плашат обществото с апокалипсис

" Искаме ли да продължим с смяната, която наложихме или желаеме да върнем статуквото ", запита Нинова.

Тя изясни, че стопански сега страната е добре. Промишленото произвеждане пораства с 20.1%. Има растеж в търговията на едро и дребно с 5%, растежът в строителството е 5.8%. Има растеж на Брутният вътрешен продукт за първото тримесечие на 2022 година с 4.1% , похвали се Нинова.
 Георги Ангелов: Държавата може да натисне цената на бензина
Георги Ангелов: Държавата може да натисне цената на бензина

Тъй като България употребява изключение от ембаргото на съветския нефт

Инфлацията, цените, обедняването и неравенствата остават като нерешени проблеми , счита Корнелия Нинова.

Според нея антикризисните ограничения няма по какъв начин да се случат, в случай че има длъжностен кабине т. Изключително значимо е да се направи държавно управление.

Рано или късно ще стигнем до таван на цените наесен , е уверена Нинова, която изясни, че на налагането на таван на цените се опълчват Политическа партия и Демократична България.

Според депутата от Българска социалистическа партия и зам.-председател на 47-ото национално заседание Кристиян Вигенин сега се намираме в " окото на бурята ".
 Кирил Петков загатна, че би подкрепил кабинет с мандат на
Кирил Петков загатна, че би подкрепил кабинет с мандат на " Демократична България "

Премиерът в оставка желае реформаторско болшинство

В студиото на Българска национална телевизия той уточни, че към момента не се водят диалози за ръководство - имало доста неща за осмисляне. За него третият мандат е вероятен, в случай че партиите се договорят за избрани цели и законопроекти. Още било рано да се приказва за министър председател с третия мандат , като на финала щяло да е ясно името на премиера.

Най-лесно е да кажем - отиваме на избори , акцентира той. Не всичко е изгубено, има действителен капацитет, уверен е социалистът. С ясно написани задължения обединението може да продължи да работи.

Според него водачите в ръководството не са проблем. По-големият въпрос е не кой взе участие в държавното управление, а какво пра ви. И съгласно Вигенин от партия " Продължаваме промяната " (ПП) към този момент се готвят за избори.
 За Демократична България идващите избори носят партийна изгода, само че нищо положително за страната
За Демократична България идващите избори носят партийна изгода, само че нищо положително за страната

Ако Демократична България получи третия мандат, ще прави технократско държавно управление без ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР