За трети път, след изданията от и година, Renault-Nissan България, в

...
За трети път, след изданията от и година, Renault-Nissan
България, в
Коментари Харесай

Проведе се третото издание на тематичното Dacia Touristic Rally

За трети път, след изданията от и година, Renault-Nissan България, в партньорство със Safety Driving Academy, организира тематичното журналистическо съревнование Dacia Touristic Rally.

За разлика от предходните издания на надпреварата, тазгодишната състезателна част се организира в един ден, само че въпреки това предложи доста страсти с уникалната си концепция на осъществяване, а точно оценка на познанията на български забележителности, навигационни умения и разбира се, спазването на пътните правила.

Броени секунди след стартирането на състезанието, всеки един от екипажите получава лист с избрани обекти и забележителности в България, всеки един от които носи по 10,20 или 30 точки. Целта на надпреварата е да се съберат възможно най-много точки за несъмнено време, чрез посещение на местоположението със съответното й документиране със фотография.

В тазгодишното издание на Dacia Touristic Rally бяха включени 27 точки (15 по 10 точки, 7 по 20 точки и 5 по 30 точки), като локациите варираха от Боянската черква в София, през гребната база в Пловдив, манастир Седемте престола, цитадела Цали Мали град в Белчин, Калето в Мездра, язовир Сопот, Дом на хумора и сатирата в Габрово и други.

Победителите в Dacia Touristic Rally 2019 събраха общо 188 точки, а класиралите се на второ и трето място надлежно 160 и 150 точки
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР