За трети път през уикенда, на 12 и 13 октомври,

...
За трети път през уикенда, на 12 и 13 октомври,
Коментари Харесай

Представят лечебни картини и лечебна музика в Стара Загора

За трети път през уикенда, на 12 и 13 октомври , в Стара Загора ще се организира фестивалът „ Здравей, Здраве “ . Той разпространява здравословния метод на живот във всичките му аспекти - физическо, прочувствено, ментално и духовно здраве. Като дава естрада на холистични лекари, консултанти, терапевти, треньори на лечебни двигателни практики, фестът предизвика интерес към здравословния живот, показва необятна гама от естествени способи на възобновяване на здравето и за попречване на болести.
Тази година изданието, което още веднъж се провежда със съдействието на община Стара Загора, ще протече под мотото „ ЕдинЕние “ . Тази година ще има доста нови посетители и изненади съгласно Боряна Узунова, уредник на фестивала. За първи път ще има специфична детска стратегия , в която децата ще се учат на грънчарство с троянския занаятчия Иван Тошев, хора, оригами, йога, а в работилницата на Детска градина „ Светлина “ - да вършат вкусни картинки от плодове и зеленчуци. 
Сред 40-те лектори на третия фестивал " Здравей, Здраве " са доктор Румен Стоилов, Кирил Кирилов, алпинистът Атанас Скатов и други Фестът ще бъде закрит с лековит сеанс " Астрофонотерапия ", в който композиторът Петър Бакърджиев ще композира онлайн лечебна музика и ще бъдат показани лечебните картини на старозагорката Генка Иванова.
На съпътстващия фестивала базар ще се оферират хранителни добавки, натурална козметика, масла, естествени камъни, амулети, дегустация на веган артикули. Ще има уреди за премерване на костна компактност, за квантова и електропунктурна диагностика. 
Откриването на 12 октомври в 9 часа пред Народно читалище " Св. Климент Охридски ", където ще се организира фестивалът. С цялостната стратегия може да се запознаете тук. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР