За трета поредна година веригата дава възможност на 33 късметлии

...
За трета поредна година веригата дава възможност на 33 късметлии
Коментари Харесай

Лидл раздава подаръци на клиентите и през лятото

За трета поредна година веригата дава опция на 33 късметлии да завоюват ваучер за извършване на покупки на стойност 3 000 лв.

Лидл България продължава да изненадва своите консуматори и през август с обичаната игра „ 33 ваучера х 3 000 лева за извършване на покупки в Lidl “. След огромния интерес и хилядите участници в предходните две издания на лятното предизвикателство 33х3000 и тази година веригата ще зарадва още 33 от своите клиенти с ваучери, всеки на стойност 3 000 лева Късметлиите ще могат да употребяват своите Lidl средства неведнъж, за закупуване на обичаните си артикули, до привършване на сумата.

Всички искащи да тестват шанса си и да се съревновават за една от премиите, би трябвало да пазарят през август в магазините на веригата в страната за най-малко 33 лева и да записват своята записка на www.lidl.bg/3000. Късметлиите ще бъдат определени на инцидентен принцип след края на играта.

Лятната игра на веригата продължава от 1 до 31 август 2020 година В рамките на този интервал всеки консуматор на Lidl може да взе участие безграничен брой пъти, като всякога би трябвало да записва друг касов бон. Всички участници следва да запазят своята касова записка и да показват копие от нея при приемане на премия, при положение, че са един от 33-мата спечелили.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 1 септември и оповестени на страницата на Лидл България най-късно на идващия ден. Повече информация и цялостните условия на играта може да откриете на www.lidl.bg/3000
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР