За трета поредна година, Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл на

...
За трета поредна година, Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл на
Коментари Харесай

Васил Найденов: Старата любов ръжда не хваща

За трета поредна година, Васил Найденов изнесе бутиков театър на морския бряг. На 11 август, тъкмо в среднощ, най-обичаният български артист излезе на сцената на Bedroom beach, с цел да извърши своите незабравими шлагери. Това бе първата огромна изява на звездата, след няколко месечна пауза. Още в самото начало на своя концерт, той не скри вълнението си, че още веднъж е пред аудитория:



„ Господи от време на време желая да виждам единствено вас, тъй като единствено с вас се усещам жив! Аз в действителност ви обичам, тъй като в това мъчно време сте пропътували стотици километри, с цел да пеете с мен...Защото остарялата обич наслойка не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя трен, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо - струва си!

Шоуто продължи над 2 часа и включваше най-големите шлагери на звездата. Заедно с Васил Найденов на сцената бяха едни от най-талантливите български музиканти, с които безусловно взривиха публиката. Тя от своя страна засвидетелства любовта си към изпълнителя, като го извика цели 6 пъти на бис. Изненадващо артистът разгласи, че посвещава този концерт на именитата Леа Иванова и благодари на публиката по тази причина, че слуша и поддържа българската музика.



Кулминацията на вечерта бе осъществяването на песента „ Стари мой приятелю “, която артиста извършва в дует с Лили Иванова. С насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, а за край я помоли, в никакъв случай да не не помни думите му: "Най хубавото нещо е човек да може да обича, тъй като това ражда живота. "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР