За трета поредна година в София се състоя церемония за

...
За трета поредна година в София се състоя церемония за
Коментари Харесай

Пловдив с приз за „Най-успешна маркетингова стратегия в...


За трета поредна година в София се състоя гала за връчване на Балкански награди за туристическа промишленост BATI. Te отличават значимите достижения на общините и фирмите в областта на туризма, както и достиженията на компании от прилежащи балкански страни.

На изисканото събитие в хотел Premier Best Western предходната вечер, бяха връчени „ ГРАН ПРИ “ допълнително от 20 категории: Еко туризъм, Културен туризъм, Морски туризъм и други

В наличието на многочислени посетители, посланици и представители на дипломатическия корпус, кметове, притежатели на хотели и огромни туроператори, Община Пловдив бе наградена с приз за „ Най-успешна маркетингова тактика в туризма за 2017”. Отличието бе връчено на заместник-кмета по просвета и туризъм на община Пловдив инж.Александър Държиков от известния публицист Георги Крумов от Туризъм ТВ, член на журито. Община Пловдив е номинирана и получава ГРАН ПРИ за трета поредна година. През 2016 година оценката бе за „ Лидер в туризма на Балканите “.

„ Всичко това е в следствие и от използването на сполучливата маркетингова тактика в туризма “, е преценката на журито. Дестинация Пловдив е най-добре показаната българска дестинация в електронната среда, с чудесно промотиране на бранд Visit Plovdiv. Част от претекстовете на журито са дълготрайната „ Стратегия за развиване на туризма в Пловдив 2014 – 2020 година “, както и краткосрочната стратегия за календарната година „ Годишна стратегия за развиване на туризма в Пловдив за 2017 година “ на Пловдив. Към това може да се прибави съществуването на богат събитиен календар за 2017, с повече от 100 събития през годината, които се оферират като спомагателни туристически услуги. В града се провежда също Международна среща по туризъм. Общината интензивно взе участие в разнообразни туристически изложби и тържища, от време на време отпечатва разнородни рекламни материали и интензивно се популяризира в български и интернационалните печатни издания.
тагове BATI туризъм маркетингова тактика премия  Пловдив с приз за „ Най-успешна маркетингова тактика в туризма за 2017 ”  Пловдив с приз за „ Най-успешна маркетингова тактика в туризма за 2017 ”  Пловдив с приз за „ Най-успешна маркетингова тактика в туризма за 2017 ”  Пловдив с приз за „ Най-успешна маркетингова тактика в туризма за 2017 ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР