За трета поредна година през август ще се проведе фестивалът

...
За трета поредна година през август ще се проведе фестивалът
Коментари Харесай

Eто кои изпълнителите ще видим на Open Buzludzha 2023

За трета поредна година през август ще се организира фестивалът Open Buzludzha 2023. В продължение на три дни и нощи, на три подиуми ще забележим повече от 10 банди и 20 диджеи, които ни дават обещание извънредно музикално прекарване. Монументът ще бъде осветлен от видео 3D мапинг шоу, основано от MP-STUDIO, уредници на фестивала на светлините „ LUNAR “ и основатели на над над 450 плана в 20 страни.

Събитието е с идея - в поддръжка на  опазването и отварянето на паметник Бузлуджа като място за изкуство, просвета и история.

На главната сцена, на поляната при хижа Бузлуджа, ще свирят над 10 музикални банди с рок, инди, хип-хоп и RnB осъществявания. 

В първия ден на фестивала хедлайнери са Остава и Innerglow. Ще чуем и VICK и Maze Hunters. 

В петък, 11 август, ще се любуваме на силата на Керана и космонавтите, както и на THE TOP STOPPERS, чиито вокалисти са известните рапъри Wosh MC и Feel. Вечерта ще стартира с рок-инди-поп бандата IVA, а на сцената ще се появи и английската   рок група LEONTAS. 

На 12 август, събота,  ще гледаме и слушаме So Called Crew с присъединяване на Жлъч, Григовор и Гена, а преди тях на сцената ще излязат Явката ДЛГ & Madmatic.  Не пропускайте Мила Роберт и ALEX x DESSY.   

Тази година „ Монументалната сцена “ пред Бузлуджа се разраства, като с изключение на локални диджеи ще гостуват пет интернационалните актьори. В петъчната вечер, на 11 август, акцент ще бъде присъединяване на световноизвестната немска диджейка и продуцент Cinthie. Съботната вечер ще се изявят две впечатляващи дами от Франция YOR и Citron Sucré. От българска страна уредниците са поканили добре познати имена от електронната сцена – KEi, RareDub, Julieta Intergalactica, Lile, Versus. Към тях ще се причислят Hristomir и Icaka, представители на диджей сцената в Стара Загора, както и софийската диджейска организация Metabolysm.  
 Кратък справочник за музикалните събития в Бургас това лято
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР