За трета поредна година ПФК Лудогорец 1945 ще бъде част

...
За трета поредна година ПФК Лудогорец 1945 ще бъде част
Коментари Харесай

Лудогорец ще участва в глобалната кампания #Morethanfootball

За трета поредна година ПФК Лудогорец 1945 ще бъде част от световната акция на европейското футболно общество #Morethanfootball Action Weeks, която ще обхване интервала 19 март - 9 април, оповестяват от клуба.

Инициативата е световна акция, която дава на европейското футболно семейство платформа за информиране и ангажиране с почитателите и заинтригуваните страни за техните действия в региона на общността и обществената отговорност. Чрез акцията се повишение осведомеността за трансформиращата роля, която европейският футболен клуб може да играе в смяната на живота на хората. Програмата се поддържа от UEFA, ECA, EFDN.

В интервала на акцията, клубът ще започва своя самодейност Live Friendship, с която ще подтиква младите да се срещат и основават другарства онлайн. Футболистите от първия отбор, гениите от школата и спортната общност в града ще си предават алегорично футболната топка.

Лудогорец ще сътвори специфична група в обществените мрежи, в която ще се събират млади доброволци, подготвени да бъдат част от футболните срещи и начинания на клуба. По този метод ще се даде опция да се срещат и забавляват дружно навън, посредством спорта, а не да търсят виртуално другарство, означават от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР