За трета поредна година NIVEA провежда благотворителна кампания в подкрепа

...
За трета поредна година NIVEA провежда благотворителна кампания в подкрепа
Коментари Харесай

Nivea с благотворителна кампания в подкрепа на децата

За трета поредна година NIVEA организира благотворителна акция в поддръжка на съдружие SOS Детски селища България. Инициативата " Приказни моменти на грижа " има за цел да подкрепя развиването и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да изгубят закрилата на своите родители. От всеки закупен артикул от лимитираната серия Nivea Crème с детски приказки 30 стотинки отиват за децата .

По традиция известни персони, измежду които тази година е актрисата Силвия Лулчева , дават своя принос за триумфа на акцията, озвучавайки приказките, налични за слушане в YouTube канала на Nivea България.



Любителите на синия крем могат да поддържат самодейността, като разпространят във Фейсбук с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своя къса приказка, отдадена на фамилията. Всяка седмица ще бъдат избирани създатели, които ще получават награди от Nivea. Една от приказките ще бъде и анимирана с рисунки на децата от съдружие SOS Детски селища България, озвучена от известна българска персона и качена за слушане в YouTube.



В лимитираната серия на NIVEA Crème " присъединяване " взимат познатите от предходните години четирима приказни герои - Тео, Мая, Зайо и Феята . Към кремовете в комерсиалната мрежа ще се популяризират и няколко книжки с приказки , илюстрирани от Жуел Турлюне и написани от Удо Вайгелт .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР