За трета поредна година колективът на ДГС-Варна се включи в

...
За трета поредна година колективът на ДГС-Варна се включи в
Коментари Харесай

ДГС-Варна се включи в празника на рециклирането Аз вярвам и помагам 4“

 За трета поредна година колективът на ДГС-Варна се включи в празника на преработването " Аз имам вяра и оказвам помощ 4 “. Този път хората от стопанството бяха събрали осем кг капачки, като незабавно след предаването им стартира събирането на нови количества, които също ще бъде предадени за благотворителни цели.

Много хора ни питат за какво оказваме помощ, като работа на страната е да се погрижи за лечебните заведения и детските отделения. Ние обаче не мислим по този начин. За нас децата са най-голямото благосъстояние и всички би трябвало да създадем каквото е по силите ни, с цел да бъдат те здрави и да се радват на щастливо детство, разяснява зам.-директорът на ДГС-Варна инж. Владислав Георгиев.

В акцията са ангажирани всички хора от стопанството, като всеки един от тях събира капачките от вкъщи си и ги носи в контейнерите на ръководството. Инж. Георгиев споделя, че никой не е задължен да го прави, само че сътрудниците му са приели, че си заслужава да се работи за идеята.

Българите постоянно даваме благо и драго за децата си – да са здрави, да ги изучим,  да вършат и те добрини.  Често се написа и приказва, че сме се отчуждили, че гледаме единствено себе си, само че акцията на Сдружение " Аз имам вяра и оказвам помощ “ ни демонстрира, че добрината я има в сърцата ни и постоянно сме подготвени да помогнем и да подадем ръка на хора в неволя, безапелационен е Владислав Георгиев. Според него, с всяка минала година, се усилва броя на хората от морската ни столица, които се включват в празника на преработването, в интерес на лечебните заведения в общината и региона.

Припомняме, че в четвъртото издание на акцията бяха събрани 25 тона капачки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР