За трета поредна година Държавната агенция за закрила на детето

...
За трета поредна година Държавната агенция за закрила на детето
Коментари Харесай

ДАЗД отбелязва 1 юни с начало на инициативата „най-голямото детско благодаря“

За трета поредна година Държавната организация за протекция на детето приготвя подарък за децата - празничен концерт-спектакъл за Денят на детето 1 юни. Този път Агенцията избра тематиката на събитието да е „ Най-голямото детско благодаря ".

На празника ще започва набирането на къси видеа, в които деца благодарят на своето семейство, другари, близки и на всички значими за тях хора, които се грижат за тях, оказват помощ им, научили са ги на нещо ново и значимо за тях, забавляват ги и се усещат добре дружно. Целта е да се съберат колкото се може повече на брой видеа, с които да се кандидатства за връх на Гинес. Средствата от премията ще бъдат подаяние за деца без родители и за деца с изявени способности. Срокът за изпращане на видеата е до края на 2020 година.

Първите видеа са направени от децата-членове на Съвета на децата към ръководителя на ДАЗД. Те ще бъдат излъчени на празника, на който по традиция ще се показват и осъществявания на надарени деца от цялата страна.

Линкът с видеостриминга може да намерите качен на уеб страницата на ДАЗД. Началото на събитието е 15 часа. ДАЗД ви кани дружно да се веселим и да се включите в самодейността, с цел да покажем, че децата умеят да почитат хората до тях и дружно можем да живеем в още по-добър свят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР