За трета поредна година Cif се заема със задачата да

...
За трета поредна година Cif се заема със задачата да
Коментари Харесай

Първият градски шедьовър от кампанията Здравей, красив град

За трета поредна година Cif се заема със задачата да трансформира мръсното в чисто, непривлекателното в красиво. Тази тяхна задача цели да направи смяна освен в градската среда, само че и в настройките и съзнанието на хората. След осъществените към този момент осем градски трансформации в страната, идва първата такава от акцията „ Здравей, хубав град “ – „ Малката градска сцена “ в Южния парк в София – първият градски шедьовър за 2020г.

Често пъти ставаме очевидци на не едно и две занемарени кътчета в града, които единствено го вършат по-мрачен и необщителен и които, без да си даваме сметка, постоянно въздействат и на нашето вътрешно положение.



Тазгодишната акция на екипа на Cif преобразява две места в два български града – София и Бургас, а третото място ще бъде определено от гласовете на потребителите на уеб страницата cifcleans.bg след края на акцията. Всеки може да поддържа идеята на точно там и да предложи занемарено градско местенце, което да взе участие в конкуренцията, като качи фотография с малко изложение на местоположението, а Cif ще се отблагодари с подарък за всеки, предложил място. Друга опция е да гласувате за някое към този момент препоръчано на уеб страницата място. 

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР