За трета поредна година Business & Fashion Awards отличи и

...
За трета поредна година Business & Fashion Awards отличи и
Коментари Харесай

Pulse Fitness&Spa с нова престижна награда

За трета поредна година Business & Fashion Awards отличи и награди най-успешните компании и марки за 2018-та година, както в бизнес сферата, по този начин и в модата, като задачата на уредниците е по този метод да поощрят развиването на бизнеса в България.
Гостите на събитието бяха от всички сфери на бизнеса, притежатели и представители на едни от най-успешните водещи компании в България и по света, както и представители на водещи национални медии.
Pulse Fitness&Spa завоюва наградата за Верига фитнеси на годината , за следващ път доказвайки безапелационния напредък на клубовете си и тяхната безспорна доминация във фитнес и начин на живот средите у нас. Наградата получи Директор Реклама на компанията – господин Димитров. По стичане на събитията, госпожа Сирма Добрева, която връчи оценката, се оказа клубен член на Pulse Fitness&Spa и изрече персоналното си мнение, че несъмнено тренира в най-хубавата фитнес верига в България .

“Целият екип на Pulse Fitness&Spa е щастлив за полученото самопризнание! Макар премиите в никакъв случай да не са били нещо, към което сме се стремели, те са логически резултат от добре свършената работа, поставяща клиента постоянно на първо място” – показа господин Димитров
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР