За трета поредна година Ариана поставя фокус на социалната си

...
За трета поредна година Ариана поставя фокус на социалната си
Коментари Харесай

„Ариана“ продължава изграждането на „зеления филтър“ на София

За трета поредна година „ Ариана ” слага фокус на обществената си ангажираност в своите зелени и устойчиви политики, които целят подкрепяне опазването на околната среда и облагородяването на градския пейзаж.  За задачата компанията нанесе финалния щрих в пролетния сезон в „ Новата гора на София “ като засади общо 6286 дървета.

„ Новата гора на София " е огромна залесителна акция, част от самодейността на Столична община " Мисли чисто " и има за цел да бъде отгледан натурален „ зелен филтър “ в столицата.

 „ Опазване на природата на България е част от ДНК-то на марката „ Ариана “. Ние твърдо имаме вяра, че би трябвало да подхващаме дейни дейности в тази посока. „ Ариана “, като виновен корпоративен жител, прави точно това със своите начинания. Първият  залесителен сезон на дръвчета в „ Новата гора на София ” завърши, като резултатите са повече от впечатляващи. Най-ценното за нас е, че сме дейни и увличаме с нашите дейности клиентите ни и сътрудниците, които ни поддържат в тази задача. Защото имаме вяра, че персоналната ангажираност и старания за сериозно значими за опазването на околната среда. Ние в действителност работим интензивно, с цел да „ Създаваме по-добър свят “ и не инцидентно сме определени от консуматорите за най-зелена компания в бранша “, показа Елица Иванова, маркетинг управител в „ ЗАГОРКА “ АД.

През 2017 година, „ Ариана ” направи първата решителна стъпка от платформата си „ Зеленодействие “, като отстрани горния книжен етикет от своите РЕТ бутилки, с цел да има повече дървета. Това докара до понижаване на употребяваната хартия за етикети с 45 000 кг на годишна база.

През първата година на самодейността бяха засадени 2230 дръвчета. През 2018 година, „ Ариана “, дружно със чиновниците на компанията, сътрудници и доброволци продължи да засажда дръвчета в „ Новата гора на София “, като способства за засаждането на 20% от дръвчетата.

 За да надгради и усили позитивното влияние и взаимни старания, самодейността „ Зеленодействие - Глътка въздух за нашия град “ се провежда и в партньорство с ЕКОПАК България. Това е следващата взаимна активация сред „ Ариана “ и организацията за разделно събиране на боклуци от опаковки, в която те сплотяват сили за запазване на природата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР