За трета поредна година А1 пуска свой смартфон, след успехите

...
За трета поредна година А1 пуска свой смартфон, след успехите
Коментари Харесай

Новото поколение смартфони с бранда на А1 – A1 Alpha 20 и А1 Alpha 20+, излизат на пазара

За трета поредна година А1 пуска собствен смарт телефон, след триумфите на А1 Smart N9 и А1 Аlpha
Най-новите оферти в портфолиото с устройства на А1 носят името на самия телеком – А1 Alpha 20 и А1 Alpha 20+. Смартфоните към този момент са налични онлайн на А1.bg, както и в магазините на компанията в страната. С тях А1 Group продължава традицията да предлага свои смарт телефони, като с изключение на в България, тези устройства ще се продават и в останалите страни, в които А1 оперира. В създаването им вземат участие експерти от А1, като екипите на телекома са се присъединили и в процеса на тестването им, преди формалния старт на продажбите. Този път А1 подхожда още по-смело, предлагайки на потребителите две разновидности – Alpha 20 и Alpha 20+, всеки от които се отличава с разнообразни характерности.
А1 Alpha 20 е по-икономичното и по-компактно от двете устройства. Смартфонът е екипиран с 6,22-инчов екран, 8-ядрен процесор Mediatek Helio P22, както и удивително прецизна за този клас тройна камера, чиито обособени обективи са надлежно по 48, 5 и 2 мегапиксела. Говорейки за камерата, би трябвало да се обърне особено внимание и на AI логаритмите, с чиято помощ А1 Alpha 20 разпознава 22 типа подиуми и автоматизирано контролира настройките на камерата.
Това е технология, която до неотдавна беше непокътната от устройствата във високия клас, само че А1 Alpha 20 потвърждава, че тези времена са отминали, а клиентите могат да имат страхотна камера на преференциална цена. Друго съществено преимущество на смарт телефона е издръжливата батерия от 4000 mAh и системата за мъдро ръководство на потреблението на сила. Всички тези характерности и още доста са разполагаем на потребителите на цени, започващи от 4,50 лв. на месец или 69,99 лв. в брой, при закупването на устройството в композиция с тарифен проект A1 One Unlimited 5XL.


Междувременно А1 Alpha 20+ предлага всичко, което има и Аlpha 20, само че плюс още повече отлични характерности. Като стартираме с размерите – неговият екран е от 6,53-инча, основан по технологията LTPS и поддържащ качество на картината Full HD+. Камерата пък е четворна, а разпределението на обективите е от 48 + 8 + 2 + 2 мегапиксела. Допълнителният макро датчик оказва помощ при заснимане на дребни обекти отблизо разстояние. Не може да бъде пропусната и 16-мегапикселвоата селфи камера.
А1 Alpha 20+ може да се похвали и с още по-бърз процесор Mediatek Helio P70. Мястото за предпазване и на двата модела 128 GB, само че до момента в който при А1 Аlpha може да се прибавят 32 GB с microSD карта, то потенциалът на А1 Alpha 20+ може да бъде уголемен с внушителните 512 GB. Цената на това устройства стартира от 8,99 лв. на месец или 149,99 в брой, още веднъж в композиция с A1 One Unlimited 5XL.


И двата смарт телефона от новата серия на А1 идват с 36 месеца гаранция. Това е с цяла година повече от нормалната 24-месечна гаранция за смарт телефони. В комплект към всеки от тях е очакван и предпазен калъф, a към А1 Alpha 20 и мощна външна батерия ttec, с потенциал от 5000 mAh.
И не на последно място по значимост – А1 разгласи и нова благородна самодейност, обвързвана със оправянето с следствията от пандемията от COVID-19. За всеки продаден смарт телефон А1 Alpha 20 и А1 Alpha 20+, както в България, по този начин и в останалите шест страни, където А1 работи, компанията ще подарява по 1 евро на интернационалното придвижване на Червения кръст и Червения полумесец.
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
 

 

 

интернационалното придвижване на Червения кръст и Червения полумесец

 

 

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР