За трета година УМБАЛ Бургас е инициатор на създаването и

...
За трета година УМБАЛ Бургас е инициатор на създаването и
Коментари Харесай

Календар помага на недоносени бебета да пораснат

За трета година УМБАЛ Бургас е основател на основаването и разпространяването на благотворителен календар. Снимките в него са на недоносени бебета. Сумите събрани от продажбата дават късмет на най-малките да пораснат, като с парите се купува инсталация и се усъвършенстват изискванията в отделението по неонатология. Благодарение на акцията през миналата година беше основана фамилна стая. Тя дава опция родителите и бебетата да прекарват време дружно преди да се приберат в домовете си.

„ С този календар вдъхваме религия и кураж на родителите, тъй като единствено дружно можем да реализираме този триумф – дребните бебета да пораснат здрави и мощни деца “, споделя доктор Стилияна Томова, шеф на отделението по неонатология. Вече порасналите пациенти посетиха отделението, с цел да благодарят на лекарите и акушерките, които са се грижили за тях.
Новият календар е по-различен като дизайн и фотоси, само че основателите му желаят крайният артикул да бъде изненада. Заради огромният интерес той е в по-голям тираж.
В болничното заведение към този момент приема поръчки за благотворителния календар на тел. 0883 307211 и е-поща [email protected]. Цената на календара е 20 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР