За трета година Транспрес е официален логистичен партньор на спортното събитие на

...
За трета година Транспрес е официален
логистичен партньор на спортното
събитие на
Коментари Харесай

Транспрес превозва ските на най-добрите алпийки за Световната купа в Банско

За трета година Транспрес е официален логистичен сътрудник на спортното събитие на годината – Световната купа по ски в Банско, където повече от 60 от най-големите звезди на алпийските ски ще мерят сили в последния уикенд на януари.

“Логистиката на събитие от подобен мащаб е сложна и виновна задача. Избирането ни за формален логистичен партньор е самопризнание за отличната работа на екипа ни, с помощта на чиито усилия успяхме още веднъж да осъществим всички доставки по проект “, коментира управителят на Транспрес Веселин Стоянов. „ Радваме се, че Българската федерация по ски видя в лицето на Транспрес приближен сътрудник и ни повери една от основните елементи в организацията на Световната купа по ски 2020 в Банско. Дори и до по-труднодостъпни места, като ски пистите над Банско с над 1620 м. надморска височина, Транспрес транспорти 312 тона съоръжение от Австрия, Германия, Италия и България. ”, добавя той.

Цялото спортно съоръжение на ски елита е превозено до пистите. Доставени са и всички детайли за трибуните, съоръженията за спортистите и обезопасителните ограждения. Съобразно спецификите на високия терен и активния сезон, екипът на компанията се погрижи доставката да бъде осъществена безвредно и в работен ден, с цел да не затруднява допълнително трафика към зимния курорт.

Логистично-транспортният развой не приключва с оповестяването на спечелилите, а ще продължи доникъде на февруари, когато оборудванията и спортното оборудване ще бъдат превозени назад.

*Източник: Транспрес
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР