За треньора, извел ансамбъла на България до олимпийската титла в

...
За треньора, извел ансамбъла на България до олимпийската титла в
Коментари Харесай

Страстите на Весела Димитрова и нейните нови златни момичета

За треньора, извел ансамбъла на България до олимпийската купа в художествената гимнастика, Весела Димитрова се знае доста, само че кои са нейните пристрастености отвън спорта? Самата тя повдига завесата - пътуванията и животните.

„ Не знам каква съм била като гимнастичка, може би треньорите би трябвало да кажат, само че мисля, че съм се справяла сносно, постоянно съм била извънредно виновна. Подхождам отговорно и в този момент към кариерата си, към девойките, това, което върша. Човек би трябвало да е предан на това, което прави, с цел да печели “, показа Весела Димитрова.

Треньорът на олимпийските ни шампионки обича да пътува, въпреки че рядко си подарява почивки.

„ Много обичам Испания, обичам хората там и манталитета им. И топлото посрещане, което всякога получаваме там. Голяма екзотика за мен беше и Мексико. Добре се усещаме към този момент и в Япония. Благодарение на работата ми открих доста нови места и култури “, сподели още наставникът.

Весела Димитрова обича животните, какво описа за тази своя пристрастеност: „ Имах много сложен интервал в Швейцария и ходех в една конюшня и се грижех за животните. Можех и да яхвам. Животните успокояват и срещата с конете беше доста хубава. “

Весела Димитрова към този момент познава добре всяко едно от своите нови открития в залата – ансамбълът, който завоюва купата в многобоя на Световното състезание по художествена гимнастика в София.

„ Мисля, че в процеса на работата и през месеците съумях да изчистя и образувам отбор, който да нападна международната купа. И го направихме “, добави Димитрова.

В момента тимът ни организира първия си предварителен лагер за новия сезон. Момичетата водят усилени физически занимания на високопланинската база в Белмекен.

Всяка една от тях показа пред камерата на NOVA какво мисли за една от своите съотборнички.

Маргарита Василева : „ Рейчъл (за Рейчъл Стоянов) има доста добър темперамент, можем да си споделяме всичко с нея, както и с всички. Винаги ми е пособия за каквото и да съм я питала. “

Рейчъл Стоянов : „ Софи (за София Иванова) е един неповторим човек, доста е сензитивна, постоянно пуска по една сълзичка, дали от благополучие, дали се е обидила от нещо. Винаги сме до нея и я поддържаме, постоянно можем всичко да ѝ споделим. “

София Иванова : „ Жени (за Женина Трашлиева) е един страховит капитан. “

Женина Трашлиева : „ Ками (Камелия Петрова) я чувствам като мой набор, доста я обичам. “

Камелия Петрова : „ Ради (Радина Томова) е най-лудата в нашия тим. Тя е най-новото попълнение в нашия тим. Най-щурата. “

Радина Томова : „ Марги (Маргарита Василева) е човек с доста чиста душа и постоянно ще ти помогне в сложен миг. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР