За Трент Александър-Арнолд жертвата си е струвала. Той изостави по-голямата

...
За Трент Александър-Арнолд жертвата си е струвала. Той изостави по-голямата
Коментари Харесай

Трент Александър-Арнолд разкрива тийнейджърските жертви, които е направил, за да защити футболната мечта

За Трент Александър-Арнолд жертвата си е коствала. Той изостави по-голямата част от детството си, с цел да стане един от дребното, които доближават до елитното равнище на футбола. Нямаше домашни празненства, нямаше излизане с другари, даже нямаше прибиране от учебно заведение.

Сега – с медалите на носителите на Висшата лига, Шампионската лига и ФА Къп, прибрани на несъмнено място вкъщи – Ливърпул и Крайният бранител на Англия се обръща към тези, които не са съумели с неговата After Academy.

Над 99% от тези, които са подписали в академия на Висшата лига на 9-годишна възраст, в никакъв случай няма да имат професионална кариера. След като употребява обществените медии, с цел да реши мащаба на казуса, Александър-Арнолд беше залят от истории на деца и техните фамилии, описващи всичко от загуба на идентичност и проблеми с психологичното здраве до мисли за самоубийство.

His After Academy е личният му принос за намиране на решение. Ще се концентрира върху подпомагането на младежи да намерят стаж и ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР