За този четвъртък е насрочено заседанието на стюардите преди Гран

...
За този четвъртък е насрочено заседанието на стюардите преди Гран
Коментари Харесай

Наказанието на Алонсо ще се прегледа преди Гран При на Мексико

За този четвъртък е планувано съвещанието на стюардите преди Гран При на Мексико, на което ще се разисква наказването на Фернандо Алонсо от надпреварата в Остин предходната неделя. След финала на Гран При на САЩ Хаас стачкуваха, че Алонсо и Серхио Перес са карали с коли, чието положение е било рисково за другите водачи, а до тези провали се стигна след произшествия. Алонсо се удари с Естебан Окон, а Серхио Перес имаше контакт още на старта на конкуренцията.

В Остин митингът против Перес, който загуби част от предното си крило, беше отритнат, само че Алонсо беше осъден с 30 секунди, което го смъкна от 7-о на 15-о място в класирането. От тима на Алпин незабавно оповестиха решението си да апелират наказването на водача си.

Представителите на Алпин и Хаас ще би трябвало да се явят при стюардите в 18:00 часа локално време в Мексико Сити, като първо ще се разисква дали Алпин има съображение да апелира митинга на Хаас. След това към този момент ще се преглежда и предходното решение на стюардите всъщност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР