За това следят камери, снимащи влизащите в зелената зона. Има

...
За това следят камери, снимащи влизащите в зелената зона. Има
Коментари Харесай

Мисия Лондон Ряпа Да Яде! Вижте В Какъв Колосален Скандал Лъсна Посолството Ни В Лондон!

За това наблюдават камери, снимащи влизащите в зелената зона. Има и табели, указващи, че шофирането в нея е платено.

Въпросната такса се ползва от години против тапите по най-натоварените улици, а от този април бе въведена и нова от 12, 5 паунда за по-старите коли, които не дават отговор на екокритериите за минимално количество нездравословни излъчвания. Така всяко пътешестване с кола в центъра може да доближи и до 24 паунда на ден.

По неплатени санкции българското посолство е на 29-о място измежду 185 непознати задачи. Най-голям дебитор са Съединени американски щати - 12,6 млн. паунда, написа " 24часа ".

След тях е Япония с 8,6 млн. паунда и Нигерия с малко над 7 млн. паунда. Русия е пета с 5,7 млн. паунда, следвана от Китай - 5,2 млн. паунда, Полша и Германия - с 4,4 млн. паунда.

Става дума за налог, въведен през 2003 година от лондонското кметство, за влизане в центъра на града (т.нар. Congestion charge), където се намират главните английски институции, министерства и дипломатически задачи, свързани с всекидневната активност на българските дипломати и посолството в Лондон. В сходство с правилата, заложени в член 34 на Виенската спогодба за дипломатическите връзки, дипломатическите представителства са освободени от налози и такси. Позицията на дипломатическите задачи в Лондон, в това число и тази на България, е, че сумите, начислявани въз основа на този налог, не са дължими.

Това обясниха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Градските управляващи в Лондон обаче настояват, че не става въпрос за наказания за неспазване на разпоредбите за придвижване, а за неплащане на употребена услуга. Затова упорстват английското външно министерство да предприеме нужните дейности, с цел да стартират посолствата да се издължават към лондонската община.

“Ясно сме показали, че таксите за придвижване в центъра на Лондон са, с цел да се избегнат тапи, и това е тип услуга. Следователно значи, че задграничните дипломати не са освободени от задължението да ги заплащат ”, споделя Пол Каупъртуейт, общоприет управител на лондонската транспортна работа, пред “Дейли мейл ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР