За това какво да се прави преди секс, има написани

...
За това какво да се прави преди секс, има написани
Коментари Харесай

5 неща, които е хубаво да правите след секс

За това какво да се прави преди секс, има написани хиляди книги с всевъзможни препоръки по какъв начин да възбудите половия си вкус, по какъв начин да предразположите колегата си, коя храна ще ви подейства като афродизиак и какво ли още не.
Някои възхваляват достолепията на любовната игра, други акцентират какъв брой значимо е да владеете разнообразни полови техники. Но какво вършиме след секс? Ето препоръките на struma.bg:
1. Mили думи
След затихването на пристрастеността вие се намирате в една от най-интимните вероятни обстановки. Това е моментът, в който изричането на най-съкровените и благи думи биха излезли напряко от сърцето. В тези моменти можете да си кажете неща, които другояче не бихте, а и не бихте споделили на никой различен. Тези мигове са извънредно интимни и персонални – направете ги още по-специални, вместо да се обърнете с тил един към различен и да заспите.
2. Магията на киното
Гледането на филм след секс може да се окаже доста добра концепция, изключително в случай че е сантиментален. Но не е наложително – в случай че нито вие, нито сътрудникът ви сте на сантиментална вълна, не сте длъжни – можете да си пуснете обичаната фантастика или пък някой екшън, който да ви накара да се гушнете още по-силно от напрежението. Киното сближава, изключително в случай че харесвате едни и същи филми
3. По пиво
След любовната ви игра позволете на тялото си да си отдъхне и да се отпусне благодарение на чаша шампанско или обичаното ви вино. Като допълнение към буйната игра, питието ви подсигурява добър сън през нощта.
4. Вземете душ
Много хора не са последователи на душа след секс, само че съгласно лекарите това е най-хубавият метод да се предпазите от нежелани инфекции, най-често гъбични. Особено за дамите не е добре да оставят влагалището прекомерно влажно.
5. Сладък сън
Страхотният секс следва да докара до спокоен сън. Разбира се, не е наложително да лягате незабавно, в случай че не желаете. Можете да се занимаете с обичаните си действия след секс. Това не значи, че сънят ви ще се наруши, изключително в случай че вършиме секс през светлата част на денонощието. Добрият сън подсигурява прохлада на идващия ден, което пък е причина за нови любовни игри.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР