За това, че Huawei ще направи собствен гъвкав смартфон се

...
За това, че Huawei ще направи собствен гъвкав смартфон се
Коментари Харесай

Сгъваемият 5G телефон на Huawei се изправя срещу Samsung Galaxy X през 2019 г.

За това, че Huawei ще направи личен еластичен смарт телефон се заприказва през юли, когато шефът на компанията Ричард Ю удостовери създаването на подобен първообраз.
„Работим по гъвкави 5G телефони“, сподели тогава той пред медиите.

Huawei приказва за капацитета на сгъваемите телефони и проектите си за 5G телефони в предишното. Това обаче е първият път, когато китайският производител на телефони обществено свързва двете по съответен метод.

Макар Huawei да влага съществено в 5G инфраструктура през последната година, телекомуникационният колос бе изолиран от 5G бизнеса в основни пазари, в това число Съединени американски щати и Австралия , поради терзанията, че компанията може да бъде обект на специфични инструкции от китайското държавно управление.

Дискусиите, свързани със сгъваемия телефон на Huawei, намекнаха за допустимо издаване през 2019 година Въпреки това, Ю не желае да предложи избрана времева рамка за устройството, казвайки пред Digital Trends, че „може би в миналото ще стартираме това, само че не и този път“.

Това изявление бе във връзка идната премиера на Mate 20, Mate 20 Pro и Mate 20 X . Сега, когато апаратите към този момент са ясни, компанията още веднъж е с развързани ръце да стартира работа по новаторския модел, който евентуално ще се изправи против мистериозния Samsung Galaxy X, предстоящ също през 2019 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР