За това алармира читател на Фрог Нюз. „Сигнализирани са общината,

...
За това алармира читател на Фрог Нюз. „Сигнализирани са общината,
Коментари Харесай

Миризлива вода продължава да се влива в Черно море напук на пропаганден транспарант на ГЕРБ

За това сигнализира четец на Фрог Нюз.

„ Сигнализирани са общината, РИОКОЗ, министерството на екологията, откъдето се разбра, че казусът е доста огромен и ще бъде решен след търг на компания за подсилване на брега.

А дотогава миризливата вода ще се влива в Черно море на инат на пропагандния транспарант на ГЕРБ: „ За още по-чисто Черно море “, написа той.

.

.

.

.

Преди време поданици на „ Сарафово “ още веднъж алармираха, че от тръба край брега се изливат води – непосредствено в околната среда, а през други тръби – и в морето. Миризмата не може да бъде сбъркана и тя се усеща отдалеко – че най-вероятно водите са битово – фекални. Районът е по така наречен крайбрежна алея на квартала – черният път, който свързва няколкото плажа на, наричания от някои, бургаски „ Бевърли Хилс “. И тогава поданици на квартала споделиха, че са алармирали институции, само че без резултат.

Институциите са наясно с казуса и сякаш са създали инспекция, само че по кое време ще бъде отхвърлен той, не се знае.

Тогава беше конкретизирано, че казусът не може да бъде решен бързо. Причината е, че би трябвало да бъде осъществено спешно подсилване на свлачището, с цел да може да се инсталира нова тръба, което да не се счупи при ново срутване.

Все още резултат няма и фекалните води продължат да се изливат по алеята и в морето.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР