За тия ли момчета става въпрос“? Този рефрен от песента

...
За тия ли момчета става въпрос“? Този рефрен от песента
Коментари Харесай

Дуетната половинка на Слави Трифонов взима 15 бона за няколко часа

" За тия ли момчета става въпрос “? Този рефрен от песента на " Ъпсурт “ – " Колега “, бе измежду най-хитовите и представени през последните няколко години. Е, колелото се върти. И в този момент на мода не са неприятните момчета от София, а Криско и неговите части. Момчето от Габрово, което израства с песните на Ицо Хазарта и компания, към този момент е на светлинни години пред тях, писа " България Днес “.

Певецът удари в земята хип-хоп групата напоследък. Криско е издирван от всеки, до момента в който Ицо Хазарта и компания не могат да го стигнат, каквото и да вършат.

Дуетната половинка на Слави Трифонов всяка вечер има участия и се радва на забележителен хонорар. Според осведомени Криско получава 15 бона за едвам няколко часа. И колкото по-търсен става, той ще подвига мизата си.

Само допреди година габровецът взимаше по 10 000 лева, само че след славата, която закупи, той подвигна цената си с 50%.

От друга страна " Ъппсурт “ към този момент не са толкоз търсени и изявите им са към този момент епизодични. Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч към този момент залагат повече на частни парита. По Коледа и Нова година програмата им е цялостна. Те ще покажат гения си пред определена аудитория.

По информация триото прибира за своя изява по-малко от 5 бона, което е три пъти по-малко от това, което взима Криско.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР