За тези шест месеца като заместник-председател на ГЕРБ се понаучих

...
За тези шест месеца като заместник-председател на ГЕРБ се понаучих
Коментари Харесай

Цвета Караянчева в Карлово: Уча се да преглъщам реплики

За тези шест месеца като заместник-председател на ГЕРБ се понаучих да обуздавам страстта си, да поглъщам някои реплики, които не би трябвало да споделям, разяснява ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в отговор на репортерски въпрос дали от острие на партия ще стане обединител на Народното събрание. Аз съм прочувствен човек и приказвам това, което усещам, само че когато си на такава висока позиция би трябвало бъдеш сдръжан в страстта си и да бъдеш пръв измежду равни. И както кавам, аз ще бъда повече равна, в сравнение с първа, съобщи още Караянчева.

Цвета Караянчева бе в Карлово, с цел да взе участие в самодейността на кмета на общината доктор Емил Кабаиванов и 61-ва Стрямска бригада, наречена " Вечер на отечестволюбието ", която ще се организира веднъж месечно. Караянчева бе посрещаната от кмета само че общината доктор Емил Кабаиванов и от представителна рота на 61-ва Стрямска бригада.

Винаги съм подготвена да поддържа родолюбива инциатива като тази, която провеждат община Карлово и 61-ва Стрямска бригада. Защото любовта към родината е това възприятие, което би трябвало да възпитаваме у нашите деца, то е доста значимо и доста скъпо.

Ние коментирахме " Вечерта на отечестволюбието " с кмета на Карлово господин Кабаиванов още преди да бъда определена за ръководител на Народното събрание. Сега в качеството си на ръководител за мен е голямо наслаждение да съм тук, съобщи още Караянчева. В тази иницитива ще разкажем какви са бойните подвизи на българския офицер, на българските бойци, които са пазили земята си, които са умирали за нея. Те са били елементарни хора, захвърляли са мотики и са хващали пушката, сабята, с цел да защитят родната земя, сподели още тя.

 Цвета Караянчева в Карлово: Уча се да поглъщам реплики
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР