За тези от вас, които вярват в призраци, може би

...
За тези от вас, които вярват в призраци, може би
Коментари Харесай

Защо в нашите сънища могат да се появят починали роднини?

За тези от вас, които имат вяра в призраци, може би това ще бъде отговорът: специалисти считат, че схващат повода за какво нашите мъртви близки се връщат и ни посещават в нашите сънища.

Това се е случвало на множеството от нас: виждали сме ясно в сънищата си към този момент умрял родственик и постоянно това си е много ужасно, като даже може да ни аргументи безпокойствие, изключително в случай че получим видението в това необичайно положение сред събуждането и съня.

След сходно прекарване нормално хората се разсънват в студена пот и скачат от леглото, като се чудят какво е това. Такива сънища са много реалистични и живи, и вие се чувствате по този начин, като че ли фактически сте прекарали известно време в компанията на този човек, без значение от обстоятелството, че това не е било по този начин.

Такива сънища се назовават сънища – визити и са много постоянно срещани, когато към момента скърбите за даден човек. Ето за какво доста хора имат вяра в духове и призраци и че техните близки са невидими на наоколо.

Неврологът и психолог Патрик Макнамара споделя: “Моите родители починаха преди повече от десетилетие с разлика от единствено една година. Приблизително шест месеца след всяка гибел, имах най-малко един ослепителен сън, включващ единия родител или и двамата. И в двата случая сънят не беше като естествен сън. Вместо това усетих хипер-реалността на протичащото се. Чувствах, че ме допираха, споделяха с мен и аз ги виждах. Имах ясното схващане, че татко ми и майка ми споделят с мен от другия свят.

Според Макнамара, сънищата – визити са склонни да имат общи тематики, сюжети и последици:

Мъртвецът наподобява същият като в живота, даже още по-весел и по-здрав. Обикновено те оповестяват, че се оправят добре и че към момента са с вас. Такива послания се предават телепатично, а не устно. Сънищата като предписание са доста проведени и структурирани, а не са просто набор от изображения. След пробуждане човек ги помни дълго време. Дори е допустимо човек да промени нещо в живота си под въздействието на съня. След сходен сън може да пристигна някакво духовно просветление или мир.

Макнамара също уверен в следното: “Дори в актуалното общество, сънищата – визити имат доста влияние върху тези, които ги виждат. Много хора, които са изгубили околните си, споделят, че тези типове сънища им разрешават бързо да се оправят с възприятието на горест и необратимата загуба.

Може би едно посещаване на сън е доказателство за съществуването на духовния свят и за живота след гибелта. ”

Най-вероятно има няколко аргументи, заради които вашите умряли родственици идват в сънищата ви:

Те търсят вашата амнистия или желаят да решат проблем, с който не са могли да се оправят в живота. Те оферират своята отбрана или желаят да ви предупредят за нещо. Те желаят да ви успокоят и да ви кажат, че са добре и че просто са се преместили от другата страна. Те имат обръщение за вас. Те желаят да ви покажат, че животът след гибелта съществува.

Вижте още: Това ще се случи, в случай че непрекъснато прегръщате бреза

Ако видите мъртви близки на сън, не се опасявайте: те няма да ви изплашат до гибел или да ви вземат със себе си; те идват, с цел да ви оказват помощ. Затова ги посрещнете с наслада и вежливост.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР