За тези които си мислят, че разследващата журналистика е безопасна

...
За тези които си мислят, че разследващата журналистика е безопасна
Коментари Харесай

Атаките срещу Стайков показаха, че разследващата журналистика не е безопасна, смята Илиян Василев

За тези които си мислят, че проверяващата публицистика е безвредна специалност. АКФ ще отбрани Николай Стайков и всички, които работят по следствия с които е ангажирана.
Подобни офанзиви, единствено удостоверяват правилността на определения път и набелязаните обекти за следствие, написа някогашният посланик Илиян Василев в обществената мрежа фейсбук.
Очаквайте идващото следствие на Ник, написа още Василев.
Припомняме, че от Антикорупционния фонд оповестиха, че проверяващият публицист от Николай Стайков е станал обект на закани, а през нощта против петък в жилището му е осъществен вандализъм.
" Имаме основателни аргументи да считаме, че тези дейности са осъществени по отношение на настоящо следствие на Антикорупционния фонд. Органите на Министерство на вътрешните работи са сезирани и ще следим за реакцията им по случая. ", се споделя в известието на неправителствената организация.
Журналистът е бил унизен дълготрайно време с " позвънявания на погребални тематики ". Антикорупционният фонд споделя, че ще следи за реакцията на Министерство на вътрешните работи по случая.
" Призоваваме ги към отговорно отношение, с оглед функционалностите им по защита на публичния ред и предварителна защита на престъпността ", се споделя в известието на АКФ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР