За тези, които обичат животът да е лесен и всичко

...
За тези, които обичат животът да е лесен и всичко
Коментари Харесай

Коледно предложение от VIVACOM: Животът е много по-лесен с HTC U11 life

За тези, които обичат животът да е елементарен и всичко да се случва бързо, VIVACOM и HTC имат особено коледно предложение – HTC U11 Life.

U11 Life разполага с новаторската и неповторима за марката HTC технология - Edge Sense. Рамката на модела е сензитивна на напън и предлага персонализирано задаване на бърз достъп до редица функционалности единствено с лек напън на рамката. Камерата също може да работи с технологията Edge Sense, което доста улеснява селфи фотосите, направени с една ръка. При това може да снимате на всички места, тъй като моделът е с IP67 документ – комфортно резистентен на външни въздействия.

HTC U11 Life е първият модел на марката, който употребява платформата Android One и се предлага непосредствено с Android 8.0. Android One предлага на потребителя чисто Android преживяване, което е изцяло лишено от всички затормозяващи устройството и непотребни приложения. GOOGLE и HTC подсигуряват на всеки консуматор и ежемесечни ъпдейти на сигурността в продължение на две години, което прави U11 Life сигурен и благонадежден. Това сигурно значи, че операционната система Android ще бъде постоянно настояща.

За положителното показване на модела се грижи осемядрен Qualcomm Snapdgragon 630 процесор на 2.2 GHz, а вградената му памет е 32/3GB ROM /RAM. HTC U11 Life също по този начин е оборудван с 5.2 ” FHD Super LCD екран, а феновете на хубавите фотоси могат да запечатат всеки скъп миг с изключителните 16MP предна и задна камери, които разполагат с функционалността Boost HDR, осигуряваща положителни фотоси при слаба или мощна осветеност. Освен това главната камера също по този начин има автофокус и датчик за лицево различаване (AF+PDAF).

С VIVACOM HTC U11 Life се трансформира в идеалния коледен подарък единствено за 21,90 на месец в композиция с проект Smart U.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР