За тези, които не си спомнят – едно от кино

...
За тези, които не си спомнят – едно от кино
Коментари Харесай

Лейди Гага за „аферата" с Брадли Купър: Всичко беше театър

За тези, които не си спомнят – едно от кино събитията на 2019 година беше четвъртият подред римейк на холивудската лента „ Роди се звезда ".

Филмът бе посрещнат с релативно положителни мнения както от рецензията, по този начин и от феновете и донесе на Лейди Гага нейната първа номинация за „ Оскар ".

Въпреки че певицата-актриса загуби борбата за заветната статуетка в интерес на Оливия Колман и нейното феноменално осъществяване във „ Фаворитката ", една от главните тематики, които вълнуваха медиите след края на церемонията беше театралното държание на Лейди Гага и Брадли Купър, които дружно извършиха лиричната комбинация Shallow.

Химията беше толкоз наелектризираща, че незабавно заваляха спекулации, че сред двамата има освен това от другарство и положителни колегиални връзки.

Слуховете се ускориха още повече, когато малко по-късно Брадли Купър и брачната половинка му – супермоделът Ирина Шейк оповестиха своята разлъка.

В последна сметка Shallow взе „ Оскар " за най-хубава ария към филм, а Лейди Гага няколко пъти обществено отхвърли да има сантиментална връзка с Купър.

Буквално преди дни, в изявление за Elle певицата разкри за какво двамата с Брадли са излеждали толкоз погълнати един от различен на сцената на „ Оскар " -ите:

„ Планирахме цялото осъществяване, всичко беше изцяло оркестрирано. Превъплътихме се в една любовна история. За мен като актьор и певица беше значимо хората да повярват, че ние сме влюбени. Искахме това чувство да премине оттатък камерата и телевизионните екрани. И в действителност работихме интензивно над тази концепция, репетирахме по цели дни. "

Брадли Купър, от своя страна, за в този момент не е коментирал слуховете за разказ сред него и Лейди Гага и на този стадий наподобява изцяло предан на кариерата и своята щерка Леа.

 &feature=emb_logo
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР