За тези, които ме обичат, за тези, които ме мразят

...
За тези, които ме обичат, за тези, които ме мразят
Коментари Харесай

Всеобичащият Инфантино получи нов мандат начело на ФИФА

За тези, които ме обичат, за тези, които ме ненавиждат - аз обичам всички през днешния ден ", сподели президентът на ФИФА Джани Инфантино, откакто получи втори мандат. Като единствен претендент за поста, той предстоящо беше избран отново по време на конгреса в Париж.

Инфантино ще управлява международния футбол до 2023 година

Той пристигна на мястото на сваления в разгара на корупционния скандал през 2016 година Сеп Блатер. Сега Инфантино видя смяната.

" Спомнете си положението на ФИФА на оня конгрес. Е, последните три години четири месеца не бяха съвършени. Със сигурност съм позволил неточности и пробвам да се подобря и се се оправям по-добре, само че през днешния ден в деня на изборите никой не приказва за рецесия. Никой не приказва за създаване на ФИФА от основите. Никой не приказва за кавги. Никой не приказва за корупция ", съобщи Инфантино.

Конгресът се организира във френската столица броени дни преди страната да одобри международното по футбол за дами. Оказа се, че в залата има членове, които не са били осведомени с този факт.

FIFA Congress voting test.

6 football associations don’t know Women’s World Cup is in France. It opens in Paris on Friday. And this FIFA Congress is in Paris pic.twitter.com/zsGLsIAxYM
— Rob Harris (@RobHarris) June 5, 2019
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР