За тежко престъпление е арестуван високопоставен служител от Специализирания отряд

...
За тежко престъпление е арестуван високопоставен служител от Специализирания отряд
Коментари Харесай

Арест за агент от спецчастите - искал откуп за краден автомобил

За тежко закононарушение е задържан почитан чиновник от Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ), стана ясно на национално заседание на Министерство на вътрешните работи. То бе проведено заради многобройните телефонни измами, а на срещата участваха и министър председателят и основният прокурор.

Арестът идва след кражба на безценен автомобил, за който късно в полицията е получен сигнал за пожелан откуп. Органите на реда влезнали в контакт с индивида, подал жалбата. Парите за откупа били разказани, знаело се е и мястото на размяната.

По време на интервенцията е арестувано лице, което отишло да прибере парите. 

„ Вчера в Столична дирекция на вътрешните работи е получен сигнал за желан откуп. Знаело се е мястото, където ще бъде извършена срещата. Водено е прикрито наблюдаване. Впоследствие жителката е отишла там. Лицето, което се е явило за диалог, е било арестувано. Оказва се, че е чиновник на СОБТ. Задържано е с полицейска мярка. Извикахме командира на СОБТ, такава е нашата процедура, започваме инспекция. Откуп за откраднат автомобил. Служителят е на управително равнище ”, разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР