„За теб или за мен“ – песен, записана само с

...
„За теб или за мен“ – песен, записана само с
Коментари Харесай

Нели Петкова и Стойчо Стоянов представят За теб или за мен

„ За теб или за мен “ – ария, записана единствено с неподражаемия глас на Нели Петкова и електрическата китара на Стойчо Стоянов. Въздействието от осъществяването добавя стилното видео, снимано в звукозаписно студио от Радостин Събев – Шошо. Автори на музиката са Нели Петкова и Стойчо Стоянов, аранжиментът е на Стойчо Стоянов, текст – Лора Димитрова.

Музикантите приготвят акустична стратегия за клубната сцена. В репертоара им са включени авторски песни на Нели Петкова с нови аранжименти, както и известни национални песни.

Освен концертите на българска сцена, Нели Петкова ще показа разнороден репертоар от песни на български и британски език в Лондон на 29 юни и на 6 юли в Чикаго. Певицата взривява публиката, както в България, по този начин и по света с осъществяванията си на национални песни.

Акапелното осъществяване на „ Притури се планината “ преди месец изправи на крайници съветския дипломат, както и останалите посетители, които с бурните си овации и аплодисменти покачиха прочувствения градус в емблематичната постройка на кметството във Виена, на представянето на сбирката висша мода " Diffusione della Rosa " на дизайнерката София Борисова.



Нели Петкова и Стойчо Стоянов

„ За теб или за мен “

Музика – Нели Петкова и Стойчо Стоянов

Текст – Лора Димитрова

Аранжимент – Стойчо Стоянов

Продуцент - Massive Productions
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР